Skip to main content

K.A.O.B Vlaanderen

Als federatie versterken en ontwikkelen we de ornithologische studies, kweek van vogels en tentoonstellingen, hoe kunnen we u helpen?

KALENDER

overzicht van TT-shows

LID WORDEN

alle info lidmaatschap bij AOB

RINGEN BESTELLEN

hoe en waar ringen bestellen

NIEUWS / INFO

nieuws en nuttige info

OVER K.A.O.B

Ben je een vogelliefhebber of ben je geïnteresseerd in ornithologie? Dan kan deze website u vast interesseren.
Onze vereniging, die in 1945 werd opgericht, heeft talrijke leden (in binnen- en buitenland) die een hele waaier van vogelsoorten kweken en tentoonstellen op onze vogelshows.
De K.A.O.B. heeft tot doel de vogelliefhebbers te verenigen hun belangen te behartigen en te verdedigen. Via ons maandelijks tijdschrift geven we informatie en inlichtingen omtrent het houden, voeden en kweken van vogels. De K.A.O.B. is een Belgische vereniging met Waalse en Vlaamse verenigingen. Het tijdschrift verschijnt in twee talen : Nederlands en Frans.
De belangen van onze vogelliefhebbers worden ondersteund door een aantal diensten die we organiseren. Naast ons tijdschrift, verzorgt de K.A.O.B. ook een ringendienst (ringen@aobbel.be) en een boekendienst (boekendienst@aobbel.be) waar elke liefhebber terecht kan.
Regelmatig worden er vogelshows en vogelruilbeurzen georganiseerd in heel het land. De datums waarop deze shows plaatsvinden, vind je op de pagina Shows rubriek Tentoonstellingen 2023 of bij de rubriek NIEUWS.

Meer info via:info@aobbel.be

LAATSTE NIEUWS

info

UPDATE TT

Tentoonstellingskalender 2023-2024 Het ziet er naar uit dat dit najaar de tentoonstellingen opnieuw onder normale…
vogelgriep

Vogelgriep update 06/2023

BELGIË HERWINT INTERNATIONAAL ZIJN ZIEKTEVRIJE STATUS De Wereldorganisatie voor Diergezondheid (WOAH) heeft de zelfverklaring van…
info
Statutaire vergadering 2023
TT
Afgelastingen
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com