Skip to main content

K.A.O.B Vlaanderen

Als federatie versterken en ontwikkelen we de ornithologische studies, kweek van vogels en tentoonstellingen, hoe kunnen we u helpen?

KALENDER

overzicht van TT-shows

LID WORDEN

alle info lidmaatschap bij AOB

RINGEN BESTELLEN

hoe en waar ringen bestellen

NIEUWS / INFO

nieuws en nuttige info

OVER K.A.O.B

Ben je een vogelliefhebber of ben je geïnteresseerd in ornithologie? Dan kan deze website u vast interesseren.
Onze vereniging, die in 1945 werd opgericht, heeft talrijke leden (in binnen- en buitenland) die een hele waaier van vogelsoorten kweken en tentoonstellen op onze vogelshows.
De K.A.O.B. heeft tot doel de vogelliefhebbers te verenigen hun belangen te behartigen en te verdedigen. Via ons maandelijks tijdschrift geven we informatie en inlichtingen omtrent het houden, voeden en kweken van vogels. De K.A.O.B. is een Belgische vereniging met Waalse en Vlaamse verenigingen. Het tijdschrift verschijnt in twee talen : Nederlands en Frans.
De belangen van onze vogelliefhebbers worden ondersteund door een aantal diensten die we organiseren. Naast ons tijdschrift, verzorgt de K.A.O.B. ook een ringendienst (ringen@aobbel.be) en een boekendienst (boekendienst@aobbel.be) waar elke liefhebber terecht kan.
Regelmatig worden er vogelshows en vogelruilbeurzen georganiseerd in heel het land. De datums waarop deze shows plaatsvinden, vind je op de pagina Shows rubriek Tentoonstellingen 2024 of bij de rubriek NIEUWS.

Meer info via:info@aobbel.be

LAATSTE NIEUWS

info

Crowd lending/funding organisatie COM Mondial 2026

https://mondialbelgium2026.be/nl/financiering/
Geen onderdeel van een categorie

Vogelgriep H5: vanaf 6 april geen verplichte ophokplicht meer voor pluimvee en vogels

Vogelgriep H5: vanaf 6 april geen verplichte ophokplicht meer voor pluimvee en vogels https://aobbel.be/wp-content/uploads/2024/04/Vogelgriep-H5-vanaf-6-april-geen-verplichte-ophokplicht-meer-voor-pluimvee-en-vogels.pdf
info
Statutaire vergadering 2024
info
HPAI: opheffen bewakingszones
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com